nábytkové zámky

( počet produktů: 29 )

POSTAREJTE SE O SVÉ SOUKROMÍ POMOCÍ ZÁMKŮ NA NÁBYTEK

 

V tradičních a oblíbených nábytkových sestavách se jen velmi zřídka setkáte s kusy vybavenými zámkem. Nábytkové zámky jsou skvělým způsobem zabezpečení soukromých předmětů, důležitých dokumentů, cenných šperků, památek nebo hotovosti. Montáží zámku můžeme účinně omezit přístup třetích osob k našemu majetku. Chrání také obsah zásuvky nebo skříňky před malými dětmi, které by mohly ze zvědavosti zničit cenné předměty nebo přehlédnout důležité dokumenty a peníze.

 

Zámek na nábytek se hodí zejména v domácí kanceláři, ale i v kanceláři v práci, protože umožňuje soukromí. Výrobky jsou vyrobeny z odolných materiálů a budou dobře sloužit po mnoho let. Správně zabezpečený nábytek zajistí, že se střežená data nebo osobní věci nedostanou do nepovolaných rukou. Lze je namontovat na volně stojící nábytek, jako jsou skříně, komody, barové pulty, ale i na skříně nebo komody.

 

Zámek horní části nábytku i zámek kazety se snadno instaluje a účinně chrání před otevřením. Lze jej namontovat na všechny typy nábytkových čel, dvířek a zásuvek. Dodává se se sadou klíčů a cylindrická vložka zvyšuje úroveň zabezpečení. Tyto zámky mají totiž vlastní mechanismus a jsou odolné proti poškození i pokusům o vloupání.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-16
Jsem spokojena. Rychlé dodání
2024-08-31
Přehledné webovky, bleskové jednani a spolehlivá doprava!
pixel