nábytkové úchytky

( počet produktů: 6 )

Nábytkové úchytky najdou uplatnění nejen v dílnách kutilů, kde vám umožní dokončit vlastní sestavený nábytek. Jsou také doplňkem, který si můžete sami vyměnit ve svém stávajícím, hotovém nábytku. Často může samotná výměna úchytky zcela změnit styl skříně nebo komody, dodat nábytku nový charakter a lépe jej sladit s designem interiéru. Nábytkovou úchytku lze také vyměnit, pokud se stávající úchytka častým používáním poškodí nebo dojde k jejímu náhodnému poškození.

 

NÁBYTKOVÉ ÚCHYTKY - TRADIČNÍ NEBO MODERNÍ?

 

Nábytkové úchytky výrazně mění vzhled skříně, skříňky nebo příborníku. Proto je nesmírně důležité vybírat je podle stylu a barevného provedení nábytku. Dekorativnější úchytky budou skvělou volbou pro dřevěný nábytek a místnosti ve starém stylu. Naopak jednoduché úchytky bez jakéhokoli zdobení se budou dobře hodit k jednotně barevným skříním. Úchytky kuchyňských skříněk poskytují funkčnost díky pohodlnému tvaru a dekorativnímu, často velmi minimalistickému designu. Zapuštěné nábytkové úchytky jsou estetické a obvykle se používají na dřevěných posuvných dveřích - umožňují jejich bezproblémové používání.

 

V případě elegantních psacích stolů, komod nebo příborníků bude zajímavou volbou použít jako nábytkovou úchytku klepadlo - jeho tradiční a stylový vzhled účinně odliší nábytek a dotvoří design interiéru. Univerzální nábytkový klíč bude také skvělým zakončením nábytku. Výrobek je odolný vůči korozi a mechanickému poškození. Díky zdobení klíče v různých stylech se dobře hodí k dalším částem povrchové úpravy místností v podobném stylu.

 

Výběr nábytkových úchytek je opravdu široký. Vybírat můžeme mezi vzory, povrchovými úpravami i barvami. Odstíny zlaté a měděné působí v místnostech útulněji - zatímco stříbrná a niklová dodají interiéru strožejší ráz. Podobný efekt má i povrchová úprava nábytkové úchytky, která může být matná nebo lesklá.

 

NÁBYTKOVÉ KNOFLÍKY JAKO ALTERNATIVA ÚCHYTEK

 

Místo tradičních nábytkových úchytek můžete použít také nábytkové knoflíky, které zcela změní vzhled vašeho nábytku. Kulovité nebo oválné modely, stejně jako originální porcelánové knoflíky, imitace křišťálu nebo úchytky ve tvaru květin, listů či kapek - každý z nich vám umožní vytvořit jedinečné aranžmá. Nábytkové knoflíky jsou malým prvkem, který má velmi velký vliv na konečný vzhled infrastruktury místnosti - obývacího pokoje, kuchyně, koupelny nebo kanceláře. Výměna nábytkové knoflíku vám umožní zcela osvěžit nábytek a použitím keramických knoflíků můžete sofistikovaným způsobem podtrhnout kouzlo celého interiéru.

 

Knoflíky jsou stylovým doplňkem nábytku a vytvářejí v místnosti útulnější atmosféru než tradiční úchytky nebo kliky. Modely vyrobené ze dřeva jsou ideální pro použití na čelech stylizovaného nábytku. Jsou vhodné zejména pro úzké zásuvky, kde by obyčejné úchytky mohly dominovat přední části a svou velikostí zahlcovat povrch. Široká škála dostupných barev, provedení a materiálů usnadňuje výběr nejvhodnějšího výrobku podle osobního vkusu a designu interiéru.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-03
Zboží dorazilo v pořadku.
2024-08-28
ok
pixel