nábytkové spojky

( počet produktů: 23 )

Nábytkové spojky jsou drobné komponenty, bez nichž by nebylo možné vytvořit nový kus nábytku nebo renovovat použitý. Právě díky nim vytvoří jednotlivé prvky skříně, stolu nebo knihovny pevné a trvanlivé spojení.

 

Šroubové spoje umožňují spojit nábytkové desky, ze kterých se má vyrobit nový kus nábytku. Šroubový spoj je vyroben z oceli, která zaručuje stabilitu a pevnost výsledného kusu nábytku při použití k šroubování. Je také nepostradatelnou součástí při montáži desek při zařizování kuchyně nebo technické místnosti. Díky pozinkovanému povrchu se také nemusíte obávat, že by v místnostech vystavených vysoké vlhkosti zrezivěl.

 

Další součástí, která může být velmi užitečná při montáži nebo opravách nábytku, je excentrický spojovací prvek, který je nezbytný pro spojování nábytkových desek v pravých úhlech. Speciální mechanismus zajišťuje zajištění kloubu v bezpečné poloze, takže si můžete být jisti stabilitou konstrukce. Příslušenství je vyrobeno z kovu odolného proti korozi, takže se bude dobře používat v kuchyni, koupelně i venku. Aby byl nábytek v dobrém stavu, je důležité zajistit dostatečnou cirkulaci vzduchu mezi jednotlivými částmi nábytku. Estetické větrací otvory zabrání vzniku plísní v místech, která jsou jim nejvíce vystavena. Kromě konektorů se vyplatí zvolit také kabelové průchodky, které jsou ideální zejména v kanceláři pro ukrytí mnoha kabelů od elektroniky. Spojovací prvky postele budou naopak nenahraditelné při spojování bočnic s horními deskami, čímž se vytvoří stabilní rám.

 

Kabelové průchodky jsou nábytkovým doplňkem, který se hodí zejména v kancelářích nebo soukromých pracovnách. Jsou také ideální pro použití v domácích interiérech, kde se dbá na estetiku a kde je třeba skrýt množství kabelů. Prvek lze instalovat na pracovní stůl nebo stůl, kde se pracuje. Díky jeho použití se kabely od počítače i jiných kancelářských zařízení nezamotají pod nábytek. Otvor kabelové průchodky je vyroben z vysoce kvalitního plastu. Díky velkému výběru velikostí otvorů a barev můžete příslušenství dokonale přizpůsobit svým potřebám.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-15
Vše v pohodě, rychlé doručení
2024-09-03
Zboží dorazilo v pořadku.
pixel