nábytkové nohy

( počet produktů: 3 )

NÁBYTKOVÉ NOHY - MALÝ PRVEK, VELKÝ DOPAD

 

Kromě nábytkových desek jsou pro vlastní montáž různých typů nábytku potřebné také komponenty, jako jsou nábytkové nohy. Lze je namontovat na kuchyňský nábytek, stoly, skříně, postele nebo příborníky - a to jak v domácnosti, tak v kanceláři. Díky připevněným nohám je nábytek stabilní a při zatížení se nekýve do stran. Prodávané nábytkové nohy jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, díky čemuž jsou pevné a odolné.

 

Při výběru nábytkových nohou věnujte pozornost výšce daného nábytku, abyste nezvolili příliš vysoké nebo příliš nízké nohy. U nastavitelných modelů můžete nábytek snadno vyrovnat a podle toho upravit jeho celkovou výšku. Kromě toho je velmi důležitým faktorem nosnost, protože určuje hmotnost, kterou může jedna noha unést. Je třeba brát v úvahu nejen hmotnost samotného kusu nábytku, ale také hmotnost obsahu skříně, příborníku nebo předmětů, které budou na stole umístěny. Důležité je také sladit tvar, barvu a materiál nábytkových nohou tak, aby dobře ladily s nábytkem a celým interiérem. V případě efektních tvarů a kontrastních odstínů mohou být i decentním dekorativním prvkem.

 

Montáž nábytkové nohy je jednoduchá a k jejímu provedení jsou zapotřebí pouze šrouby, vruty, šroubovák a příslušenství pro měření a vytyčování bodů. Otočte nábytek tak, abyste měli dobrý přístup ke spodní straně. Poté vyznačte body tak, aby se protínaly v jedné linii a diagonálně. Před vrtáním zbývá zkontrolovat, zda bude nutné nábytek nadstavit rohem. Provrtání totiž bude obtížné zakrýt. Po vyvrtání otvoru zbývá jen připevnit nohu k povrchu desky.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-03
Zboží dorazilo v pořadku.
2024-08-31
Přehledné webovky, bleskové jednani a spolehlivá doprava!
pixel