nábytkové kluzáky

( počet produktů: 1 )

Při stěhování nebo přestavbě je zvedání segmentů nábytku poměrně náročná a vyčerpávající činnost. Řešením tohoto problému jsou malé předměty zvané nábytkové kluzáky. Bez ohledu na to, zda se chystáte přestavět obývací pokoj nebo komerční prostory, posuvný nábytek bude fungovat perfektně. Tyto výrobky se dobře uplatní i v čalounické dílně nebo v dílně pro kutily.

 

Upevnění kluzáku chrání nábytek před poškozením při stěhování. Dokonale také zakryje nohy nábytku a ochrání podlahu před poškrábáním. Tyto prvky mají podobu kulatých nebo čtvercových trubek, které navíc poskytují estetický vzhled nábytku. Montáž je velmi jednoduchá a rychlá a samotné kluzáky jsou díky použitým kvalitním materiálům odolné vůči namáhání a dlouho vydrží. Výrobky jsou k dispozici v kovovém, teflonovém nebo plastovém provedení. Každý z těchto typů má hladký povrch, který usnadňuje pohyb nábytku. Typ použitého materiálu by měl být zvolen podle toho, čím je podlaha pokryta.

 

SAMOLEPICÍ PODLOŽKY

 

Samolepicí podložky se používají k lepení nohou různého domácího a kancelářského nábytku - židlí, křesel, pufů, stolů, psacích stolů, skříní atd. Podložky jsou vyrobeny z měkké plsti, a proto výborně chrání podlahu před poškozením. Podložky jsou vyrobeny z měkké plsti, a proto poskytují vynikající ochranu před poškozením podlah a umožňují volný pohyb nábytku, aniž by došlo k poškrábání choulostivých laminátových povrchů nebo drahých dřevěných parket.

IdoSell Trusted Reviews
4.68 / 5.00 487 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-03
Zboží dorazilo v pořadku.
2024-08-31
Přehledné webovky, bleskové jednani a spolehlivá doprava!
pixel