stojany na noviny

( počet produktů: 2 )

Stojany na noviny kombinují funkčnost a styl a představují dokonalé řešení pro ukládání a vystavování vašich oblíbených časopisů, magazínů a novin. Ať už je design vašeho interiéru jakýkoli, naše stojany na noviny do něj jistě dobře zapadnou. Jsou elegantní a minimalistické a podtrhnou charakter každého obývacího pokoje, kanceláře nebo ložnice.

 

S našimi stojany na noviny můžete nejen udržovat všechny své časopisy v dokonalém pořádku, ale také dodat svému interiéru sofistikovaný nádech. Naše výrobky s sebou přinášejí estetickou hodnotu do každého interiéru a poskytují stylový akcent každé místnosti.

 

Jsou vyrobeny z masivní oceli s práškovým nástřikem v černé barvě a představují univerzální dekoraci. Vyznačují se elegantními a moderními řemínky z přírodní kůže, které slouží jako podpěra pro časopisy nebo noviny. Díky použitým materiálům zaručují odolnost a atraktivní vzhled po mnoho let, a to i při intenzivním používání a velkém zatížení.

 

Stojany na noviny je také ideální volbou pro prostory služeb, jako jsou lékařské nebo zubní ordinace, kadeřnictví nebo kosmetické salony, kde zákazník často tráví část svého času v čekárně. Poskytnete-li zákazníkům různé časopisy a noviny, zpříjemníte si chvíle čekání a náš držák na noviny tento prostor také efektně ozdobí.

IdoSell Trusted Reviews
4.69 / 5.00 490 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-11
Vše bylo OK
2024-09-02
Objednávka byla rychle vyřízena.
pixel